Advertising

Thursday, 25 October 2012

Celcom: Hanya RM1 anda boleh berbual selama 16 Jam!!! dalam masa sehari!!!!


Tertarik dengan plan diatas ni?? jika YA ada yang lebih menarik dengan starter pack celcom baru ni...
Bagi yang sedia maklum starter pack celcom hanya dikeluarkan sebanyak 100ribu unit sahaja. So bagi yang berminat cepat2 la beli sebelum kehabisan. 

Penulis pun beli satu ni coz plan yang terdapat dalam starter pek ni xdapat pada rangkaian2 lain.. dan yang lebih menarik ianya adalah PREPAID!! xperlu penulis pening2 kepala fikirkan bil setiap bulan.. dan amatlah sesuai untuk student2 diluar tu.. hihi..

So jom kita tengok apa yang menarik lagi tentang starter pack celcom terbaru ni:-

Pakej BROADBAND CELCOM 1Malaysia
Broadband rm25 sebulan dan pelbagai pakej tambahan 
(sms,mms dan voice call) 

ADD 5 FRIEND : 
RM 1.00
Berbual 1000 minit
SMS 1000 sms 
per / Hari

PANGGILAN :
celcom 28 sen per 10 minit
other 28 sen per 5 minit

SMS :
celcom 1 sen per sms
other 5 sen per sms

" menang membeli, menang memakai " 
"lebih untung berbanding Celcom skmm" 

*Bagi penulis starter pack ni amatlah lengkap coz ada internet n juga bleh call msg... internet sebulan rm25 sahaja!!. add 5kawan bleh call selama 16jam!! amatlah sesuai bagi pasangan yang sedang bercinta or suami isteri yang berjauhan hihi.. sms pun xkurang hebatnya add 5kawan rm1=1000sms or 1sen/sms bleh lebam jari2 camni.. :P

Bagi sapa2 yang berminat boleh la berhubung dengan Agen penjual starter pack ni. starter pack ni xperlu korang cari dikedai2 coz xda jual, hanya agent sahaja yang ada jual..


Agen Starter Pack Celcom 1Malaysia

Din -0135812056.








Sunday, 21 October 2012

SALE!!.. SALE!!.. SALE!!..













Hari ini Malaysia Top Stories menerima E-mail dari Galeri Tudung. Nampaknya Owner FB yg comei tu tingkatkan jualan beliau ke baju pulak. So bagi yang berminat tu boleh  la ke FB dia. Katanya stok semakin kurang nak raya ni.. hehe..

ps: berminat lak yg warna merah tu nampak garang di hari raya hihi!.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...